Over ons

Gebr. Voets is eind jaren 50 begonnen als een straatmakersbedrijf. Het heeft zich onder leiding van de gebroeders ontwikkeld tot een allround weg- en waterbouw bedrijf. In de eerste 40 jaar van haar bestaan heeft het bedrijf veel diverse projecten gerealiseerd. Van 'eenvoudig' straatwerk tot het aanleggen en onderhouden van start- en landingsbanen en grote rioleringsprojecten. De afgelopen 20 jaar is de focus meer en meer verlegd naar natuursteenbestrating en bijbehorende voegvulling.

Wij onderscheiden ons met binnenstedelijke herinrichtingen en natuursteenbestratingen. Hiermee hebben we een lange lijst van referenties opgebouwd en zijn we een van de vooraanstaande spelers in Nederland op dit gebied.

Het bedrijf wordt geleid door Mari Voets (operationeel directeur) en Michiel Soeters (algemeen en commercieel directeur), heeft een kantoororganisatie van 5 medewerkers en een uitvoerende organisatie van ca. 30 vaste medewerkers en een schil van vaste onderaannemers en zzp-ers die vaak al jaren voor Gebr. Voets werken en er veelal zelf opgeleid zijn.

Voor leverantie van voegvullingsproducten is een dochterbedrijf actief, Geobind. Dit wordt geleid onder hetzelfde management.

Het bedrijf is VCA** en ISO 9001 gecertificeerd, SEB gecertificeerd en deelnemer aan Fundeon Leermeersterprogramma's en het TFT Responsible Stone Programme. Daarnaast is Gebr. Voets actief lid van Bouwend Nederland.

Wij proberen voorop te lopen en aan uw wensen te voldoen! Nader kennismaken? Graag!

Lees meer...

 

Contact

Voor direct contact:
073-5213556

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoekadres:
Vinkenveld 2 D
5249 JP Rosmalen 

Klik hier voor:
Uitgebreide contactgegevens