Geocon

 

GeoconĀ® is een hoogwaardige cementgebonden voegmortel. Afhankelijk van de gekozen constructieopbouw en verhardingselementen is het mogelijk om belastingen van 50 ton zwaar verkeer te dragen en zeer intensief te reinigen. Door gebruik te maken van speciale toevoegingen, kan de mortel gebruikt worden in speciale situaties, zoals voegsaneringen en snel te belasten constructies (volledige belasting 48 uur na oplevering is mogelijk).

 

Geocon is geschikt voor nieuw aan te leggen bestratingen en voor de sanering van bestaande bestratingen en is toe te passen bij natuursteen, betonmaterialen, gebakken bestratingsmaterialen, keramische materialen etc. Bij gebruik bij gebakken bestratingmaterialen vooraf controleren dat de steen niet te veel cement opzuigd en zo doende grijs uitslaat.

Geocon 001

 Geocon 003

 

Geocon 002

 

Geocon is vanaf voegen met een breedte van ca. 3 mm te gebruiken.

Bij lichte belastingen zoals op een terras is het ook mogelijk om alleen de bovenste 3 cm af te voegen met Geocon.

Dit is vooral bij toepassing indien de voeg pas in een later stadium word aangebracht.

 

De basiskleur van Geocon is lichtgrijs. Door toevoeging van pigment is kleuraanpassing mogelijk. Deze kleur kan echter na verloop van tijd vervagen door uittreding van het pigment.

 

Ten behoeve van speciale situaties, zoals voegsanering en snel belasten constructies, zijn voegmortels met speciale toevoegingen beschikbaar. Zo is Geocon SW-10 beschikbaar, waarbij de verharding na 48 uur volledig belastbaar is.

 

Kentallen Geocon:

- Drukvastheid na 28 dagen: 52 N/mm2

- Buigsterkte na 28 dagen: 6,8 N/mm2

- E-modules (dynamisch): 36.500 N/mm2

- Krimp na 28 dagen: < 0,75 0/00

 

logo geocon 

 

 

 

Contact

Voor direct contact:
073-5213556

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoekadres:
Vinkenveld 2 D
5249 JP Rosmalen 

Klik hier voor:
Uitgebreide contactgegevens