GeoPox

 

GeoPox is een 1- of 2-componenten, waterdoorlatende voegmortel, samengesteld uit verschillende zandsoorten en een binding op basis van epoxyhars.

GeoPox is geschikt voor nieuw aan te leggen bestratingen en voor de sanering van bestaande bestratingen en is toe te passen bij natuursteen, betonmaterialen, keramische materialen en gebakken bestratingsmaterialen.

GeoPox kan zowel in flexibele als starre constructies gebruikt worden. Bij het toepassen in een flexibele constructie gaat de voorkeur er naar uit om de bestrating eerst zich enige tijd te laten zetten.

GeoPox 001

Afhankelijk van de toepassing van GeoPox kan er gekozen worden voor GeoPox DM 10 of GeoPox DM50

 

GeoPox DM10 is geschikt voor voegen van bestrating bij lichte belasting zoals bijvoorbeeld terrassen, voetgangersgebieden, licht verkeer etc. Geopox DM10 is geschikt voor nieuw aan te leggen bestratingen en voor de sanering van bestaande bestratingen en is toe te passen bij natuursteen, betonmaterialen, keramische materialen en gebakken bestratingsmaterialen.

 

GeoPox DM10

 

Sterkte eigenschappen GeoPox DM10:

(Na 7 dagen bij 20°C)

- Drukvastheid: 18 N/mm2

- Buigsterkte: 5 N/mm2

- E-modules: 2.000 N/mm2

 

 

 

GeoPox DM50 is een 2-componenten, waterdoorlatende voegmortel, samengesteld uit verschillende zandsoorten en een binding op basis van epoxyhars. Geopox DM50 is geschikt voor voegen van bestrating bij middelzware belasting zoals bijvoorbeeld opritten, toegangswegen, winkelstraten, verkeersgeleiders, terrassen, voetgangersgebieden etc. Geopox DM50 is geschikt voor nieuw aan te leggen bestratingen en voor de sanering van bestaande bestratingen en is toe te passen bij natuursteen, betonmaterialen, keramische materialen en gebakken bestratingsmaterialen.

 

GeoPox DM50

 

Sterkte eigenschappen GeoPox DM50:

(Na 7 dagen bij 20°C)

- Drukvastheid: 50 N/mm2

- Buigsterkte: 20 N/mm2

 

 

GeoPox is in de volgende 3 kleuren leverbaar:

              Zandkleur                            Steengrijs                            Basalt

Geopox kleuren

 

Logo geopox

 

 

Contact

Voor direct contact:
073-5213556

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoekadres:
Vinkenveld 2 D
5249 JP Rosmalen 

Klik hier voor:
Uitgebreide contactgegevens